TRÖTT

Så vansinnigt trött att sängen skriker efter mig. Har ju sovit alldeles för lite de sista dygnen....
Varit på studentuppvaktning och fröken student var strålande söt och glad och vädret var underbart. Sen jag kom hem har jag pratat med dottern i telefon och det känns att vi inte träffats sen i julas, jag längtar så efter henne.
Skulle ha gjort klart tårtan och  fixat ett litet collage till födelsedagsbarnet men jag orkar bara inte. Får försöka komma upp och göra det i morgon, brukar ju ändå vakna tidigt. Godnatt  och trevlig helg önskar jag er alla.

Har ändå lite ork....

Gick av i morse och har sovit 4 timmar men det känns som jag är halvdöd... Sov 4 timmar igår också men hade väl behövt   7. Känns som det blir svårare och svårare att få riktigt med sömn. När jag väl vaknat är det så svårt att somna om då tankarna bara mal i huvudet å just nu är det väl också att jag känner mig stressad över allt jag ska göra de närmaste dagarna.
För att gå tillbaka till gårdagen så målade jag när jag vaknat och var sen iväg på det "lopp"som arbetsgivaren ordnar. Vädret kunde inte varit bättre och det var 300 glada motionärer som drog iväg på den 5 km långa banan. Jag och kamraten ställde oss inte längst bak den här gången för självförtroendet har stärkts sen i fjol då vi tyckte det gick för långsamt i starten. Vi   gick förbi några och var bland de första gående i mål....Känns så bra när jag tänker på att jag lyckats åstakomma den här konditionsförändringen på egen hand eller i alla fall på egna ben och bättre ska det bli... kamraten och jag ska anmäla oss till Tjejmilen och det är klart att vi vill ha en skaplig tid som vi kan känna oss nöjda med.
Nu väntar dusch och allehanda göromål. Ska fixa tårta som ska med på 50-årskalaset i morgon, fixa med presenter, kort  och studentuppvaktning. ringa diverse samtal mm.


Äntligen sommar, hurra!

Så kom den till slut, den bästa av årstider med ljuvliga dofter av syrén och hägg.
Har dock inte varit så mycket utomhus idag då väggen skulle målas och blev det också. Nu är det sista väggen kvar där jag redan gjort en bit och det dessutom är två dörrar, så nu är det inte jättemycket kvar.... Har också bakat två banankakor, och havrerutor enligt mitt vanliga recept....smarr,smarr. Dahliorna som varit på vinterförvaring hos far är planterade hos mig och nu är det bara att vänta på blomningen. Rabatterna är annars ganska tråkiga nu när lökväxterna tagit slut och ännu har jag inte petat ner nåt i alla krukor.
Mannen ringde i ett ärende och mer behövdes inte för att resten av dagen skulle bli bedrövelse. Det gör ont, ont, ont.

Idag har jag gungat....

Har gått och funderat på att gunga flera dagar men varit för feg, vad ska folk tänka....? Så idag när jag hade besök av lilla I och hans vackra mor så var det läge. Har inte fått plats i en gunga på många år men se nu gick det..., inte med så hög fart men ändå, det räckte för att bli yr i huvudet.
Tog flera kort på lilla I i gröngräset och på de fina bullar jag bakade i morse och vad gjorde jag? Jo raderade alla bilder ,ibland blir man galen på sig själv.
Vad mer denna soliga dag? Målat förståss och är nu snart klar med fönsterväggen Ska försöka hinna med kortväggen i morgon, måste jag hinna. Å så ikväll besök av goda vännen med kamrat. Satt på altanen och pratade och jag känner att jag är så glad att jag kommit en bit på väg fast det ännu är mycket som är tungt. Men jag har överlevt och är ofta glad. Vill aldrig nånsin må som jag gjorde för ett år sen, när min man sa att han inte "ville försöka nåt mer"(5 juni) eller för 1,5 år( 20 januari) sen när han sa"att han nog inte älskade mig längre" och så tiden dessemellan.Kanske den tiden var den värsta, när jag ville så mycket och försökte visa hur mycket jag älskade honom men det bara blev fel....eller i allafall uppfattades fel. "Man älskar ju inte nån bara för att den är snäll"... Men jag hoppas nån kan älska mig fast jag är snäll och snygg och sexig och alldeles underbar....

Målning och kakbak

image75                                               Gaffelkakakor som blev acceptabla                                                                                                         

image76    Ny sort som enligt receptet inte innehöll något socker och det trots att receptet var från sockerbolaget. Hällde i ett par dl men det blev inte bra, smuliga och dana.                                                 image77
Det här är kolakakakor som skulle vara sega vilket de inte blev...

Ja så gick det med mitt kakbak, inte många Vg idag....Tar nya tag i morgon, vad är väl en kakdeg att gråta över?
Har målat också, elementen är klara har jag bestämt och en del av en vägg till.
Var till stan där jag mötte en f.d granne som skilde sig nåt år före mig. Vi är nästan inte alls bekanta trots att vi bott grannar i många år men han sa att han ville prata med mig. Han tyckte det var svårt att bo i lägenhet och är nog väldigt ensam. Jag är ju rik som har så många härliga vänner, vad gjorde jag utan dem. Hoppas och önskar att jag också är en bra vän, särskilt när nån behöver en vän lite extra.
En vän ringde idag och undrade om jag kunde träffa en kompis till henne i morgon. Kompisen har nyss blivit lämnad och sviken och mår jättedåligt. Vet inte om jag kan vara till någon nytta men jag kan i alla fall lyssna och vara en medmänniska.
 Har tappat min stegräknare idag. Har haft två på mig då vi fick nya från jobbet häromdagen och jag ville jämföra men som sagt... det är ju onödigt med flera och dessutom verkar den nya ge "bättre utslag"....
Köpt gula trosor och behå idag, hade 30% på Lindex på ett plagg så jag passade på annars hittar jag ingenting där som faller mig i smaken. Det är ju ingen som ser mig i underkläder så det är verkligen bara för min egen skull men det är så roligt att kunna köpa lite snyggare behåar än de fula jag har köpt hela min storhetstid...

Sluthelg

Har inte hänt så mycket sen sist då jag jobbat i helgen.
Har i alla fall börjat måla väggarna och oj vad det suger färg men det blir fint  och så fräscht. Elementen ska jag måla en gång till sen är de klara. Taket är också klart förutom en liten bit jag missat. Till den 5 juni var det meningen att rummet skulle vara klart men det kommer inte att gå men jag ska ialla fall försöka få väggarna klara så får jag ta fönsterkarmar och lister senare. Väggen som ska få tapet får jag nog också spara för till den måste jag ha hjälp, vågar mig inte på det själv.Den 6 juni ska här bli kaffekalas så jag ska också baka och det har jag inte gjort på jättelänge så det ska bli roligt. Lär ju också försöka röja och städa av då barnen ju kommer hem, längtar....
Alla barnen har föresten ringt idag på mors dag och själv har jag varit och gratulerat min egen mor som också fyller år i morgon så där firade vi två saker på en gång. Hade kjol idag och var utan strumpor, vinterjacka och vantar och frös inte.....skönt.
Nu tänker jag inte sitta här längre utan borsta tänderna och släcka före 23.30. Godnatt alla eller godmorgon (stryk det som ej passar) Jag önskar er en välsignad och glad vecka.

Perukhistoria

Sista tiden har jag hört en hel del om peruker och dess användande eller oanvändande och kom att tänka på en historia jag hörde för flera år sedan och som jag tänkte försöka återge.

Han som berättade var pastor och på besök hos min syster.
Pastorn stod framme i predikstolen när han ser hur en man på läktaren böjer sig fram över kanten och då hans peruk eller toupé glider av och faller rakt ner i knät på en man som sitter nedanför. Den mannen ser  mycket förvånad ut och  tror att peruken  måste tillhöra mannen närmast bredvid som inte har så mycket hår. Han tar därför snabbt upp den och sätter den lite provisoriskt på huvudet på mannen bredvid.....
Man kan bara tänka sig att pastorns självbehärskningsförmåga fick sig en prövning...
Så jag säger bara: Håll i peruken!


Taket målat

image72image73image74

Översta bilden är marmeladen jag gjorde igår. På mellanbilden är dillpionen som slog ut sin första blomma idag, jättevacker. Underst är en våffla som jag bjöds på hos god grannarna, tack för det.

Idag har äntligen taket i vardagsrummet blivit målat och det känns skönt. Får kanske dra på lite till i morgon, får se hur det ser ut när det är riktigt ljust.
Så mycket annat har det inte blivit gjort idag, känt mig lessen och trött men är glad att jag kommit igång med målningen. Nu blir det en dusch så kanske jag kommer i säng före midnatt.
Hade tänkt berätta enhistoria om en peruk men jag är för trött, får se i morgon....

Hip-hop

Har varit på träff  med the '"Gospel ladies" i afton. Det tidigare namnet var "Gävleflickorna" men somliga tyckte inte det var ett passande namn på såna tuffa damer som oss och man kunde möjligen blanda ihop namnet med några gamla gymnaster som kallades "Idlaflickorna". V satt på nybyggd altan och bjöds på grillad lax och annat gott, skrattade mycket och sjöng en del. Tyvärr var den ena av två sopraner helt utan röst så det blev inte så mycket sjungit som vi kanske tänkt. De andra tycker vi ska sjunga en sång där jag ska rappa och när jag kom hem och kollade min bilddagbok hade min dotter kommenterat "det är lite hip.hop över dig mamma". Så det ,är kanske min nya karriär, måste börja öva mig på "movsen"
Annars har jag gjort rarbermarmelad med vanilj, målat staket och gått två varv i skogen. Nu är klockan alldeles för mycket som vanligt nästan 01. Nästa sängen.

Den ståndaktiga Susi

Avstod idag från kladdkaka med vispgrädde när vi hade avslutning av geriatrikkursen, kände mig lite duktig.
Blommor fick vi också, det var väl fint av kommunen att bjuda oss på det, fast det var väl Ylva Johanssonslantar som betalade dem också precis som utbildningen. Trevligt var det i alla fall, det var bara "Glad sommar" och blommor på "Vita tavlan" som fattades.
På förmiddagen städade jag skohyllan, putsade skor och kasserade skor. Det var så skönt på framsidan att jag satt där och putsade. När jag sen cyklade till kursen struntade jag i vantarna men så varmt var det inte trots allt, jag frös om fingrarna. Fryser gör jag mest hela tiden både inne och ute, är det hormonerna som spökar tro? Förra våren och sommaren när jag inte mådde bra och tappade mycket i vikt frös jag också men då fanns det ju synbara orsaker men nu vet jag inte vad det kan vara. I och med att jag klär på mig så mycket när jag ska sova vaknar jag efter ett tag och är jättesvettig, å så klär jag av mig och efter en stund fryser jag igen...Har inte hört om "frysningar" men det kanske man kan få lika väl som vallningar?
Annars har jag känt av mitt motionerande igår, hade ont i hela kroppen inatt  men idag är det mer som vanlig träningsvärk, därför har det inte någon promenad idag men i  morgon lär jag ut en sväng. Tar kanske en plattare runda än den i skogen som är ganska backig.
I kväll har systern varit här och jag bjöd på räkor i kokossås, nudlar och sallad och så liiite jordgubbsglass till kaffet. Vi avslutade med lite syjunta och systern sydde på sin julduk... och jag virkade ihop några av de rutor jag köpt på second hand som jag  sen ska göra en garnkorg av. Det låter konstigt men ni ska få se längre fram...
Häromdagen när jag kände mig riktigt lessen och misslyckad  tog jag och slog upp min Bibel och ögonen föll på Jer.18:3 "Och när kärlet som krukmakaren höll på att göra av lera misslyckades i hans hand, började han om igen och gjorde ett annat kärl så som han ville ha det gjort. ...   Så som leran är i krukmakarens hand så är också du i min hand." Det kan kanske bli nåt bra av mig och mitt liv trots att jag känner mig så misslyckad. Jag blev uppmuntrad av det jag läste i alla fall.
Vet att just du är älskad och värdefull.image71
En bild till på den vackra tulpanplanteringen i rondellen.

Nu har det vänt

image66image67image68
Det finns så mycket vackert att fotografera nu och här är några bilder tagna här utanför.

Nu har det vänt med vardagsrummet och med det menar jag att jag slutat riva ner och har nu istället limmat lös tapet, fyllt igen hå osv. Blir nog snart målning av taket...
Vägde mig idag och det var inte uppmuntande, har gått upp 6 kg av de 28 jag gått ner. Har ju alldeles kommit av mig med motionen så nu lär jag ta nya tag och det började jag med idag. Stavade tre varv i skogen här bredvid och  kan man tänka sig att solen tittade fram, det var riktigt skönt.
Nu är det sovdags, sov bara tre timmar sen jag kom hem från jobbet och det är ju lite för lite när man varit vaken hela natten. Hoppas jag somnar bara, har haft lite problem med det en del kvällar på sista tiden. Det är för mycket som mal i huvudet. Hoppas du också får sova gott.

Planerat

I går kväll när jag kom hem hade jag fått en sms av min son där han meddelade att han kommit in på en 1-årig fotokurs han sökt. De jobbar mest med analoga kameror, mörkrum osv. Han har vår gamla kamera och det finns en till men de är inga märkvärdigheter. När jag kom till kyrkan idag hade en kompis satt upp en lapp med en undran om det var någon som var intreserade av deras kameror? Pratade med henne och på em. med sonen som var mycket intresserad....  En Canon är ju lite vassare än en Konica och han skulle få den.        Var det någon som planerat det här? Det tror ju jag och sonen var så glad för att han kommit in så det känns så bra. Dessutom hade sonens band fått fina reccentioner av sin skiva i en fransk tidning, jag begep dock inte många ord men pojken skulle skicka en översättnng någon gjort. Är det någon som är bra på tjeckiska så finns även en reccention på det språket.....Min yngsta dotter har nu sin sista vecka innan C-uppsatsen ska vara inlämnad så hon har fullt upp och äldsta dottern har bara ett par veckor kvar innan hon börjar sitt nya jobb i Stockholm så hon vet väl också vad hon ska göra de närmsta veckorna.... Å jag ska försöka komma någon vart med vardagsrummet...Å så kommer alla barnen hem den 5 för att fira  att E. slutar skolan. Hurra!
Nu dags att cykla till jobbet, det blir med långkalsonger, fast det är visst lite varmare ute nu än på förmiddagen.Kram alla.

Kalas


En av mina närmaste grannar fyller strax 50 och har haft kalas idag. Har hjälpt henne lite i köksregionerna och det var roligt att kunna vara till lite nytta. B. och hennes M. och vi har varit grannar i över 22 år men det är inte förrän sista året som jag lärt känna henne lite mer. Hon har verkligen varit jätterar mot mig och visat att hon brytt sig när jag har haft det jobbigt. Är glad för att ha fått henne till vän.
Har stått i princip sen 9.30 så nu känner jag att det ska bli skönt att krypa ner i sängen. I morgon är det söndag och vilodag. Tycker det är så skönt med söndagarna för då kan jag känna mig fri att göra ingenting, bara vara och det ska jag göra i morgon . Hoppas du också gör det, ingenting alltså eller i alla fall bara  gör sånt du verkligen vill göra som du mår bra av.
Godnatt alla and may God bless you all.


Bra dag men kall.

image62image63image64

De två översta bilderna är från min egen täppa och tulpanerna är växer vid en av stadens rondeller och är fantastiskt vackra.

Dagen idag har varit en bra dag och fastän det är kallt känns hjärtat varmt.
Klippte håret på förmiddagen och det var skönt även om jag inte riktigt vet om jag blev nöjd...Mitt hår är inte så lätthanterligt och vill inte alltid det som jag vill men vem är jag att klaga: jag har i alla fall hår.
Städade sen toaletterna i kyrkan vilket jag gör var femte vecka och det är inte så betungande.
Till lunch hade jag tagit fram en burk från frysen som jag misstänkte var köttgryta av något slag, det visade sig vara fisksoppa men jag åt den med ris så då blev det ju fiskgryta.Gott ialla fall.
Min goda granne fyller liksom jag gjorde för ett tag sen "38" och ska ha kalas i morgon. Var in och rörde ihop lite potatissallad å så fikade vi förståss.Trevligt och särskilt med fika...
I kväll har så min kör sjungit på Missionskyrkans sommarhem. Eftersom det inte kändes som sommar hade de flesta av oss vinterjackor, långkalsonger och vantar men glada var vi och en hel del folk kom och lyssnade trots vintervädret. Fika och jättegoda bullar efteråt och prat med vänner vad behöver man mer.
Nu sitter jag här och huttrar så det får bli en kopp te och sen lär jag nog fålla ett par byxor för nåt klänningsväder lär  det inte bli i morgon.


.image65
Gjort ett kort till jubilaren.

Kallt, kallt, kallt och blött.

I kväll plockar jag fram vetepåsen igen, har frusit hela dagen.... Nu blir det en kopp te så jag värms upp inifrån.
Annars då? Längtar så efter min älskade M..Han fattas mig......

Nästan vinter....

...var det i alla fall klockan 5 i morse då gräset och taken var alldeles vita. Hoppas alla små morots- och salladsfrön som redan blivit sådda inte frös ihjäl. Solen har skinit hela dagen men inte är det någon värme att tala om. Mor berättade att hon igår talat med en man från ett varmare land som bara hade kortärmat på sig och sagt att han måste ha en termometer och kolla temperaturen men han tyckte att "nu är det vår, då ska man inte ha jacka."....Jag har även idag sett folk i bara t-shirt och det kan inte vara skönt, solen kan bedra...Själv tänker jag ta vinterjacka och handskar när jag strax cyklar till jobbet.
Fö. har det inte hänt så mycket här, fortsätter med tapetväggen och så var det näst sista gången på geriatrikkursen. Ska bli skönt att äga sina egna tisdagar igen. Godnatt alla och en trevlig dag i morgon önskar jag er.

Önsketrädgård

image59image60image61

Så vackert.

Denna vackra trädgård är tyvärr inte min men önskar att jag hade en sådan. Full av gamla äppelträd att sitta under eller kanske t.om. i. Det doftade dessutom ljuvligt där när jag besökte den som hastigast igår.
Idag har jag legat i nästan hela dagen.  Förmiddagen ägnades åt att ta bort det sista av tapeten, blötte den med vatten och tapetklister och satte plast över en stund och sen lossade den galant. Slipade och började spackla...
Kamraten kom över på en fika och då värmde solen så bra att vi kunde inta det på altanen. Tidigare var det isvindar och bara 12 grader i solen på fm. Resten av dagen ägnades åt att sålla komposten och sedan ta bort densamma. Känner mig så ledsen över att  grannarna som inte tyckte om den inte sa det direkt till mig utan via ombud fick jag reda på det. Är inget bra på sånt där och tar illa vid mig...Nu är komposten i alla fall väck och hädan efter får jag gå iväg med varenda liten maskros till returstationen som inte har någon egentlig plats för trädgårdsavfall. Det får väl bli "brännbart" eller möjligen "kompost". Kycklingsoppa intogs på altanen och sen har jag lagt in kort på min bildsida och under tiden sytt in lite kläder.. Nu lär det bli en dusch innan det är sovdags.

En underbar helg

image56image57image58

Tre bilder som får symbolisera den gångna helgen.

Haft  en härlig helg tillsammans med ca 115 trevliga människor i olika åldrar. Varit på "Gemenskapsläger" vid sjön Usken i Bergslagen, en mycket vacker plats. Ätit och fikat mycket som man ju alltid gör när det är läger, "lärt mig" hela gamla testamentet i Bibeln på ett mycket annorlunda och roligt sätt. Har också blivit tillfångatagen, fångat någon själv, samlat ledtrådar och haft kul och förståss njutit av det underbara vädret och ialla fall badat fötterna. De yngre gardet och den äldste ( i 80-årsåldern) badade på riktigt och tyckte det var skönt.... Kan nog inte förmå mig att tycka att 15 grader är skönt, när det blir  23-34 är jag gärna med)
Tyvärr blev lördagkvällen jobbig då det blev för många tankar i mitt huvud, det går inte alltid att tänka positivt även om jag försöker. Jag saknade min man och vårt gemensamma liv.  Vi har varit på så många härliga läger och det här var det första utan honom. ....
Nu ska jag försöka komma igång med allt som behöver göras här, känner mig stressad över vardagsrummet och grannarna tycker inte min kompost ser snygg ut så jag måste ta bort den.. Staketet är i alla fall färdigmålat och ser så fint ut  nu ska jag bara måla det nya staketet som samfälligheten satt upp medan jag var borta. På det....

Nya bröst

image54image55

Årets första rabarberpaj avnjöts ikväll på altanen där också den vackra buketten fanns med.

Nya bröst drömde jag att jag och mina döttrar fått. Det var jag som övertygat mina flickor att låta operera dit nya bröst och jag var väldigt nöjd med resultatet trots att de var av beiget tyg och såg för gräsliga ut. Hade en obehagskänsla då jag vaknade men blev så lättad när jag förstod att det bara var en dröm. Så man kan få till det...
Har inte hunnit dra någon tapet idag men har oljat klart altanen och tvättat staketet så det räknar jag med att måla i morgon. Lär ju måla innan växtligheten blir för hög. Stressade sen med dusch och mat för att hinna till Apt bara för att finna att chefen inte inte infunnit sig och jag fick cykla hem igen. Hade så ikväll besök av en vän och vi satt ute trots att det inte var så jättevarmt men det är ju så vackert att man måste var ute och njuta. Bjöd på potatissallad och kyckling å så rabarberpaj då, smakade härligt. Plötsligt dök brorsdöttrarna upp och sällan  har jag sett en så glad A, hon var ute på sin första egna biltur med körkort färskt för dagen. Stort grattis A.

Ny dag med nya möjligheter



Oljade halva altanen igår i förrgår och se hur det växt i rabatterna på bara en vecka, jag njuter.....

Solen skiner och det blir ännu en härlig vårdag att försöka få något vettigt utav.
Var till sjuklgymnasten igår och hon konstaterade ryggskott och ingen behandling gavs, "det går över" och det hoppas jag verkligen. Nu, precis nyuppstigen känner jag verkligen av att jag har en rygg men det blir nog bättre när jag varit på benen en stund.
Fortsatte med att försöka få bort tapeten och jag tror jag når målet idag.
Nu dags för gröt och ortstidning, får se om någon bekant dött eller fått barn......Det är ungefär den digniteten på nyheterna i vår tidning och så förståss om knattelaget spelade oavgjort eller inte. Strunta i tidiningen då! nej det går absolut inte....

1 maj (en dag senare)

image45image46
Första grillningen för i år.... och solbelysta påskliljor i täppan.

I går ägnade jag största delen av dagen till att ta bort den eländiga tapeten. Hoppas bli färdig med
detsamma idag. Vid 17- tiden kom en körkamrat och hon hade med sig karré som vi lade på grillen
 och intog tillsammans med en potatissallad jag gjort. Det var så pass varmt att vi kunde sitta ute trots
att dagen bjöd på mulet väder, solen tittade t.om. fram lite grann. Kaffe och glass avnjöts dock inne
vid köksbordet. En trevlig kväll var det och när L. lämnade mig började jag leta bilder att använda till några kommande jubilarer och det tar tid, rätt som det var var klockan 01. Vaknade 7 och kunde som vanligt inte somna om. Tänker nu fortsätta leta bilder så jag kan beställa dem före måndag då detär extra billigt nu.
Tapetrivning lär jag också ägna mig åt för nu ska hela rasket bort...

Valborgsmässoafton snart slut

image43image44

Igår slog både gullviviorna och pärlhyacinterna ut. De är underbara.

För mig är pärlhyacinter, gullvivor, både röda och gula och narcisser så mycket min morfar och mormor. Jag minns doften i deras trädgård när deras förvildade trädgård var full av  dessa vår- blommor. Hos mormor och morfar växte de inte bara i rabatterna utan även i gångarna och i gräsmattan. Min far (som är en mycket pedantisk trädgårdsmästare med blommorna  i sin trädgård noga utplacerade och delade så de inte blir för stora....) tyckte det var lite för rörigt hos mormor och morfar och började ta bort blommor i gångarna men då blev inte morfar glad. Jag tror han tyckte att man skulle ta vara på det  man fick gratis då pengar inte var nåt han hade gott om.  Gav bort  blommor gjorde han gärna åt både oss och andra som gästade deras enkla hem. Tycker dock inte att mina blommor doftar så mycket som när jag var barn, gullvivorna är nästan doftlösa. Pappa sa att pingstliljorna doftar mycket så sådana lär jag ha till nästa vår.
Sov på förmiddagen efter en dryg natt. Var till biblioteket  och lånade två nya talböcker. Upptäckte när jag började lyssna att jag läst den ena tidigare men den är lättsam att lyssna på när jag donar i vardagsrummet. så jag lyssnar väl ut den. Handlade så en jeanskjol och en rosa tunika. Var på jakt efter vita eller rosa byxor men det fann jag inga. De färger jag vill ha finns sällan tyvärr. Stilen på kläder just nu är ju ganska likt det jag hade på mig i tonåren och jag vet inte om jag passar i det nu,35 år senare. Använder mest enfärgat och nu är det alldeles förskräckligt blommigt och spräckligt, börjar jag bli gammal?  Handlade också spackel och takfärg så nu är jag redo...men först är det allt förarbete. Ett par timmar har även idag ägnats år att ta bort tapet och en av rabatterna har blivit av med en del ogräs. Nåt firande av dagen har jag inte ägnat mig åt och jag överlevde det med men det ska medges att dagen inte varit en av de gladaste. Igår blev det inget bad men har tagit igen det nu och nu är jag så mjuk och len och doftar så gott, tyvärr dansar jag inte så bra...Å andra sidan är det inte någon som vare sig känner på mig ellerluktar på mig så vad spelar det för roll...?.Nu blir det sängen, om det är bra väder i  morgon så blir det gökotta kl. 9.

RSS 2.0