Nya bröst

image54image55

Årets första rabarberpaj avnjöts ikväll på altanen där också den vackra buketten fanns med.

Nya bröst drömde jag att jag och mina döttrar fått. Det var jag som övertygat mina flickor att låta operera dit nya bröst och jag var väldigt nöjd med resultatet trots att de var av beiget tyg och såg för gräsliga ut. Hade en obehagskänsla då jag vaknade men blev så lättad när jag förstod att det bara var en dröm. Så man kan få till det...
Har inte hunnit dra någon tapet idag men har oljat klart altanen och tvättat staketet så det räknar jag med att måla i morgon. Lär ju måla innan växtligheten blir för hög. Stressade sen med dusch och mat för att hinna till Apt bara för att finna att chefen inte inte infunnit sig och jag fick cykla hem igen. Hade så ikväll besök av en vän och vi satt ute trots att det inte var så jättevarmt men det är ju så vackert att man måste var ute och njuta. Bjöd på potatissallad och kyckling å så rabarberpaj då, smakade härligt. Plötsligt dök brorsdöttrarna upp och sällan  har jag sett en så glad A, hon var ute på sin första egna biltur med körkort färskt för dagen. Stort grattis A.

Kommentarer
Postat av: hannistyle

fina bilder

2008-05-07 @ 23:07:15
URL: http://hannistyle.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

vacker bukett!

2008-05-07 @ 23:07:15
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Anonym

Det kommer bli så fiint på altanen!! Jag åt faktiskt också min första rabarberpaj för året igår, i Mellösa. Inte dumt alls! KRaaM!

2008-05-07 @ 23:48:24
URL: http://parentes.blogg.se
Postat av: zelita

Så gott med rabarberpaj...vi fuskade & hade färdigköpt idag... fin bukett!

2008-05-08 @ 00:12:28
URL: http://justlikecandy.blogg.se
Postat av: christel

Kan inte låta bli o skratta när du skrev om brösten haha. Har en väninna som drömde precis i början av min bröstcancer resa att hon hade 4 bröst o jag kunde få 2 men ville inte ha dom för dom va så fula haha. Undras om dina i beige tyg kan va nåt istället hihi... Fin
bukett du fått till o när man ser den så känns det som om sommaren e här. Va rädd om dig o ha en go dag. Kramizar från Christel

2008-05-08 @ 08:36:37
URL: http://kristallens.blogg.se
Postat av: Camilla

Åhh.. vad gott med rabarberpaj. Mina rabarber verkar inte vilja växa på så bra :( Hoppas det vänder så jag snart kan plocka några stjälkar och göra egen paj :)
Och buketten.. verkligen sommarljuvlig :) Här var typ ingenting i trädgården när vi flyttade hit. Men vi har plantat en hel del nu så jag hoppas det ska ta sej och ge fina blommor till sommaren kommer på riktigt.. :) Än sålänge får jag nöja mej med små tusenskönor på ett fat med vatten ;)

2008-05-08 @ 08:56:32
URL: http://camilla.hopto.org
Postat av: amalia

Tack!! :)

2008-05-08 @ 17:38:36
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se
Postat av: Camilla

Jag ska helt klart prova kaffesump.. :) Kanske går det extra snabbt om jag slänger på espressobönor ;)

Min kamera är en utsliten gammal kamera som vi köpte 2000 eller nått.. Den skulle nog kunna ge upp när som helst. Men jag vet precis hur den fungerar och ibland kan man faktiskt få till riktigt bra bilder fortfarande.. :D Så den är svår att släppa.. hehe..

2008-05-12 @ 08:42:32
URL: http://camilla.hopto.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0