Gospel, en av Guds bästa gåvor.....

Att få sjunga härliga, glada, ösiga sånger tillsmmans med 300 entusiastiska, glada sångare under ledning av de allra bästa ledarna och musikerna det är ren lycka. Har för tredje året varit i Gävle på Gospelfestival. I år fick vi 14 sånger att öva in hemma för att  texter och stämmor skulle sitta när vi kom till Gävle. När man sen sjunger den första sången som man bara hört på en introduktions-cd och det helt plötsligt blir en helhet så det är fantastisk känsla. Sen är det finslipning av de otroligt duktiga ledarna Anki och Magnus Spångberg och som x-tra grädde på moset Mr Walter ?? från Chicago. Han älskade att överaska oss, så det gällde att ha full kontoll på honom hela tiden men så roligt.
Sen har vi ju så trevligt den tid vi inte sjunger. Vi, 8 tjejer härifrån lyxade och bodde på hotell och då är ju bara frukosten så underbar. Annars var vi väldigt nöjda med de resturanger vi besökte, jättegod mat och trevlig personal. Nu när det var tredje året vi var uppe så kan man ju också säga att det är en tradition att sjunga karaoke...Låtvalet är också en tradition, nämligen O happy day. (De har ingen mer gospel)....Succé förståss!
Repetionerna var på en annan plats än där vi varit förut och därav blev det att vi fick se andra delar av Gävle än vi gjort tidigare vilket var mycket trevligt. Många äldre butiker med härliga gamla skyltar som jag ju inte kunde låta bli att ta några bilder på. Rätt som det är finns det väl inga sådana skyltar kvar längre....
Har av olika anlednigar inte haft något gott förhållande till Gävle tidigare och har nästan känt ett obehag bara jag tänkt på staden trots att jag inte besökt den. Nu känner jag att det är en riktigt fin stad där man kan ha det väldigt trevligt och roligt.

Idag får ni se några skyltar i Gävle.












Visst är det fina skyltar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0